Social Media

Het leuke aan Social Media is dat bedrijven persoonlijk en relevant de dialoog aan kunnen gaan met hun fans, volgers en connecties. Toch wordt Social Media vaak als eenzijdig zendmedium ingezet zonder na te denken over het doel van het bericht en de te bereiken doelgroep.

Wij laten je graag zien wat content marketing en een duidelijke content strategie op Facebook, LinkedIn of Twitter voor jouw bedrijf kan betekenen. Het biedt je houvast en stelt je in staat eerder, vaker en langer in contact te komen met potentiële klanten.

Daarnaast bieden Facebook, Instagram & LinkedIn een uitstekend platform om resultaat gericht te adverteren. Wil je meer fans? Meer bezoekers naar je website? Grotere naamsbekendheid? Conversies of inschrijvingen? Met Social Advertising bereiken wij voor zowel b2b als b2c opdrachtgevers precies die gesegmenteerde doelgroep die voor hun van belang is.

Wij hebben veel ervaring met vastgoed gerelateerde en object gedreven campagnes voor nieuwbouw, bestaande bouw en commercieel vastgoed. Wij stellen gezamenlijk doelen vast, verrichten een 0-meting en rapporteren via de Facebook Ad Manager, LinkedIn Ads en Google Analytics.

Behoefte aan een part-time Social Media Manager of eerst een content strategie en een aansprekende zakelijke LinkedIn of Facebook pagina? Ook in-huis geven wij Social Media een grote knal voorwaarts!

Raak hier met ons sociaal en betrokken!

SocialMedia BIG BANG!