Het belang van social media marketing voor jouw bedrijf

Waarom social media marketing?

Social media platforms zijn de meest stressvrije en winstgevende digitale marketing platforms die gebruikt kunnen worden om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Met in Nederland meer dan 10 miljoen gebruikers op Facebook, ruim 6 miljoen gebruikers op Instagram en bijna 5 miljoen op Linkedin kun je consumenten en ondernemers goed bereiken via deze kanalen.

Social media marketing werkt niet zonder een plan. Je kunt jouw marketingdoelstellingen vertalen naar social media doelen zoals meer website traffic, het vergroten van je fanbase en meer betrokkenheid. Want als je social media marketing goed toepast, kan het zorgen voor een (h)echte relatieopbouw met bestaande en potentiƫle klanten.

Wat kan Big Bang! voor jouw bedrijf betekenen?

Met een heldere content strategie op social media weet je zeker dat we het maximale halen uit je owned, earned and paid media. Wij bieden hulp bij het vaststellen van jouw doelgroep. Door middel van meten, evalueren en bijstellen zorgen wij ervoor dat jouw social media marketing maximaal wordt ingezet voor jouw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in social media marketing en social selling op Facebook, Instagram en LinkedIn voor vastgoedprofessionals, financieel dienstverleners en andere dienstverleners in de onroerend goed markt. Daarnaast hebben we veel ervaring in e-commerce, horeca en events.

Of het nu gaat om het vergroten van je community, het intensiveren van website bezoek of het genereren van leads, wij zorgen voor de gewenste return on investment! Dat doen we met een no nonsens strategie, tools, hands on ondersteuning en training.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over social media marketing of heb je hulp nodig met het opzetten van een effectieve campagne? Neem dan contact op met Big Bang! en laat ons jouw bedrijf een grote knal voorwaarts geven.

Raak hier met onze social media kanalen betrokken!

SocialMedia BIG BANG!