Nieuwe website klaar, maar af?

Hoera! Onze nieuwe website is klaar, maar wanneer is ie af?

De bouw van de nieuwe website heeft wat langer geduurd dan gepland en dat heeft niets te maken met de snelheid van de websitebouwer. Dit is te danken aan het feit dat wij prioriteit hebben gesteld aan de marketing van onze opdrachtgevers en niet aan die van de eigen onderneming. Een gevaarlijke valkuil! Een timmerman komt nog weg met een huis met piepende deuren. Voor de online marketeer is een actuele, SEO en Social vriendelijke website toch wel de basis waarop men opdrachtgevers wil laten landen.

Eigenlijk zou iedere ondernemer na een jaar of 2 zijn website moeten vervangen.

Met name de gebruikerservaring en het UX Design kunnen na verloop van jaren wel een update gebruiken. Alleen de data van een paar jaar Google Analytics kan je al een berg aan inzichten verschaffen over wat in het volgende design anders moet en welke pagina’s of onderdelen meer nadruk zouden moeten krijgen. Als websites na verloop van tijd evolueren door extra pagina’s en nieuwe content bestaat het gevaar voor een onsamenhangend geheel en een wirwar als een bord spaghetti. Je hebt geen idee op welke pagina je bent of landt.

Wij komen nog te vaak bij ondernemers waar de tijd op het web lijkt te hebben stilgestaan. Terwijl voor deze ondernemers internet wel degelijk een van de meest bedrijfskritische factoren is. Dit is een gemiste kans en een gevaarlijke valkuil!

Ondernemers horen graag alles over leadgeneratie, online marketing en social media maar beseffen niet dat de resultaten daarvan pas echt door het dak gaan als de basis; de website en landingspagina’s conversie optimaal zijn.

Daarnaast hoeft een goede website tegenwoordig helemaal niet meer zo duur te zijn. Ook in de vastgoedmarkt zien wij steeds vaker eenvoudige maar goed werkende oplossingen zoals WordPress zelfs gekoppeld aan de bekendere kantoorautomatiseringspakketten in makelaardij.

De nieuwe BIG BANG! website is vormgegeven binnen een Responsive Business Multi-Purpose Theme, gebouwd met het Bootstrap Framework en heeft een WordPress Content Management Systeem. Voor de bezoeker levert dit hopelijk een site op, die zowel op smartphone, pc of tablet een prettige gebruikerservaring geeft. Daarnaast geeft het eenvoudige Content Management Systeem ons de mogelijkheid continue en flexibel actuele content toe te voegen en bestaande content te wijzigen. Tot slot kunnen wij met de WordPress Plug-in Yoast SEO de content gaandeweg eenvoudig optimaliseren voor zoekmachine en Social Media.

Je hoort het al, de nieuwe website is klaar maar nog verre van af. Het echte werk voor de online marketeer begint nu pas eigenlijk.

Wij hopen dat de nieuwe website een goed beeld geeft waar BIG BANG! voor staat, hoe wij dit doen en wat je van ons mag verwachten. Wil je meer weten? Laten wij kennis maken!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en reacties op onze website. Laat ons het weten!